Παρασκευή

«Ουαλικο Λεξικο του Σεξ»,

Μερικα λημματα απο το «Ουαλικο Λεξικο του Σεξ», του ανορθοδοξου κι επιστημονικου λεξικου του σεξ απο έναν Ελληνα ιδιορρυθμο συγγραφεα-ερευνητη, τον Νίκο Πλατή.



* ανωμαλία: Κατά τον άγιο Σουλπίκιο τον Μπαγαπόντη είναι το χάσιμο του ερωτικού μέτρου, και οφείλω να ομολογήσω ότι συμφωνώ απολύτως μαζί του: «Παιχνίδι στο σεξ είναι να χρησιμοποιείς το φτερό. Ανωμαλία είναι να χρησιμοποιείς ολόκληρη την κότα».

* Ασκητής Θάνος: Ενας σεξολόγος που δεν λείπει από κανένα τηλεοπτικό πάνελ σχετικό με τα λιμπιντικά. Ενα είδος ειρηνοποιού στα ερωτικά των Νεοελλήνων. Δείχνει να γνωρίζει τα πάντα απ' έξω κι ανακατωτά...

* βούτυρο: Μετά τη χρήση του από τον Μάρλον Μπράντο στο θρυλικό «Τελευταίο ταγκό στο Παρίσι», πολλοί το έβαλαν στο ψυγείο τους ως ερωτικό βοήθημα και μόνο (αντί άλλης λιπαντικής ουσίας). Η Μαρία Σνάιντερ (για τον κώλο της οποίας... απευθυνόταν το βούτυρο) δήλωσε σε κάποια συνέντευξή της πως δεν τρέφει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση στα γαλακτοκομικά προϊόντα.

* μαλακογάμης: Αυτός που είναι (λίγο ώς πολύ) μαλάκας εραστής. Οποιος έχει χαλαρό μόριο και ουχί σκληρό και ντούρο, ο έχων, δηλαδή, πούτσο για τα... πανηγύρια.

* μποβαρισμός: Εμμονη τάση φυγής στις ερωτικές φαντασιώσεις. Φανταστική μοιχεία, ερωτική απιστία του μυαλού. Κεράτωμα δίχως κέρατο, δηλαδή. Ορος που χρωστάει το όνομά του στη Μαντάμ Μποβαρί (ηρωίδα του ομώνυμου μυθιστορήματος του Φλομπέρ). Μια γυναίκα ρομαντική, που έχει όλη την καλή διάθεση να κερατώσει τον άντρα της, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα καλύτερο από το να ονειρεύεται εραστές και φλογερούς έρωτες...

* νεράιδος: Ο πολύ... κουνιστός και αιθέριος άντρας. Συνώνυμα: αδελφάρα, κουνίστρα, γκέο βαγκέο, γαμιολία, πούστρα. Ο παθητικός ομοφυλόφιλος.

* φάλαινα: Το πλέον ογκώδες πλάσμα. Κήτος που ζει στις ψυχρές θάλασσες. Θεωρείται η «μεγαλύτερη ψωλή της οικουμένης», αφού η στύση της έχει περί τα 30 εκατοστά πλάτος και κάπου τρία μέτρα μήκος (περίπου μιάμιση φορά το ύψος του Μάικλ Τζόρνταν). Ο Αριστοτέλης Ωνάσης, στη θαλαμηγό του «Χριστίνα», είχε ντυμένα τα σκαμπό του μπαρ με αποξηραμένο πεόδερμα φάλαινας (χαμογελούσαν πονηρά τα μάτια του πίσω από τα χοντρά, μυωπικά γυαλιά όταν αποκάλυπτε στις ερωτικές και άλλες φίλες του ότι κάθονται... πάνω στον πούτσο ενός φάλαινου).

* fellacium prepatorum: Ρωμαίες πόρνες που ειδικεύονταν στον πεοθηλασμό, πιπατζούδες. Ενώ οι ευγενείς Ρωμαίοι έτρωγαν, αυτές τους κάνανε πίπα με τον κατάλληλο ρυθμό (ανεβάζοντάς τους την πίεση και την όρεξη), έτσι ώστε να γίνεται πιο απολαυστικό και long play (μακράς διαρκείας) το τσιμπούσι τους.


Επισης δινει απαντησεις σε αρκετα ερωτηματα που τριγυριζουν στο μυαλο μου εδω και καιρο :p

  • Γνωρίζετε την «πουτανική ιεραρχία» στην αρχαία Ελλάδα; Εταίρα, αυλητρίς, ορχηστρίς, ωκυνόη.
  • Το πιο διάσημο δάσος αγοραίου έρωτα στην Ευρώπη; Το δάσος της Βουλώνης στο Παρίσι.
  • Τι εστί η νόσος του Περονί; Στη γλώσσα των επιστημόνων, η στραβοψωλίαση.

---> πληροφοριες απο αρθρο του Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΙΔΑΛΗ στην Ελευθεροτυπια,

εκδοση 30/11/2007

Εφιαλτης




ενα ποιημα που ειχα γραψει στο γυμνασιο:



Τη νυχτα ερχεσαι στα ονειρα μου,

βαζεις φωτια στις επιθυμιες μου

και γκρεμιζεις τις αρχες μου,

με σερνεις στο χαος

και απορροφας απο πανω μου

καθε φωτεινη ελπιδα,

μ' αφηνεις στο σκοταδι

να νιωσω καθε μια

απο τις αμαρτιες μου

να με χτυπα με μανια.

Σε κοιτω στα ματια

και βλεπω το φοβο μου

με τη μορφη σου

και τοτε ξυπνω.

Δευτέρα

3 ευχές...




Σε μια τελειως φανταστικη περιπτωση, βρισκετε μπροστα σας ενα μαγικο λυχναρι και σας δινεται η ευκαιρια να κανετε 3 και μονο 3 ευχες.



Ο κανονισμος ομως απαγορευει:

1) να αναστησετε καποιο νεκρο προσωπο
2) να ευχηθειτε για ανανεωση των ευκαιριων στις ευχες σας (ε δεν ειναι και χρονος ομιλιας!)
3) να ξεχασετε το "world peace", δεν ειστε σε καλλιστεια!!!


τι θα επιλεγατε λοιπον???


Love comes to those who believe it


Celine Dion-That's The Way It Is






Υ.Γ.: θα εβαζα κατευθειαν το βιντεακι αλλα δεν ξερω πως...

αν γνωριζεται please πειτε μου!!