Τετάρτη

Είναι πράσινο, από τα Τρίκαλα και λέει ψέμματα.

Στη νέα εποχή, την εποχή της τεχνολογικής καινοτομίας και του μέλλοντος, την εποχή που όποιος δεν γνωρίζει τη χρήση του PC θεωρείται αναλφάβητος, μια εποχή που τάσσεται σύμμαχος κάθε σπινθηροβόλου νου, ένας άνθρωπος αντιστέκεται...
Αν κοιτάξεις καλά θα τον δεις να κάνει tag τον εαυτό του σε φακέλους με φωτογραφίες που περιέχουν μόνο τη μουτσούνα του, αν κοιτάξεις καλύτερα θα τον δεις να γράφει status απευθυνόμενος σε φίλους χωρίς να βάλει "@".
Τολμά και αψηφά το τσουνάμι πληροφοριών σερφάροντας με σανίδα το νέο χιτ του Π. Κιάμου.
Δεν κολώνει, τρώει μαγειρίτσα.
Δεν σκαλώνει, θα πάρει και τέταρτο Johny Walker - το μαύρο εννοείται.

Η χώρα του δε θα χρεωκοπίσει ποτέ.

Κυριακή

Law VS Chaos ... 1-0


Κάθε μια από τις 5 φορές που άλλαξα σπίτι τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα, κουβαλάω μαζί μου ένα τόνο από πραγματάκια που μαζεύω/μου έκαναν δώρο και κάθε φορά απλά τα παραπετώ σε κάποιο κουτί.
Ήρθε το τέλος! :)
Σήμερα τα ξεσκάρτισα και επιτέλους ηρέμισε το κεφάλι μου.
*~MEMO TO MYSELF~*   ---->  FFS keep it this way!!!

Παρασκευή

Τραγούδια χωρισμένων.

Το προηγούμενο Σάββατο βγήκα με κάτι φίλους σε club και μέσα λοιπόν στην playlist της κυρίας DJ κάποια στιγμή σκάει το τραγούδι Δεν θελω να μιλας - Μπλε.
Ποιό είναι λοιπόν το πρόβλημά μου με αυτό το τραγούδι χμ;
Κάθε φορά που τύχαινε να χωρίζω από κάποια σχέση περνούσα την φάση στεναχώριας που περνάμε όλοι μας λίγο ή πολύ. Είναι εκείνες οι μέρες που τραγούδια σαν το παραπάνω, αλλά και το "Im gonna rain on your parade" έχουνε σημασία και φυσικά το κλασσικότερο και πιο κλισέ όλων  "Σ' αφήνω τώρα στον επόμενο, τον άτυχο τον γκόμενο"(Νίκκο σταμάτα να διαβάζεις αυτό το πόστ εδώ χαχαχαχα :P ). Μπορεί να γράφω και να χαζογελάω τώρα αλλά come on, πιστεύω όλοι τα κουτσοτραγουδίσαμε με ύφος "καλά τα λέει".

Το ζόρι μου λοιπόν είναι ότι όποτε τελειώνει ένα τέτοιο τραγούδι και αφού έχω περάσει σε φάση "τα σπάω" κατά την διαρκειά του, επακολουθεί ένα μικρό Ναγκασάκι στον εγκεφαλό μου με βόμβα το "δεν το εννοούσα".
Ακόμα και σε ανθρώπους που φέρανε τη ζώη μου ανάποδα και με μιζεριάσανε απίστευτα "τσινάω" και απεύχομαι κάθε δυστυχία προς το μέρος τους... totaly ξενέρωτο.

Στην περίπτωση που κάτι πάει στραβά με με μένα, θα θεωρήσω ότι έχω σύνδρομο ανωτερότητας. Είμαι ο γαμάουα τύπος, δεν τρέχει μια και φυσικά σε λυπάμαι και άλλα τέτοια κομπλέξικα.
Στην περίπτωση που κάτι πάει καλά με μένα, θα θεωρήσω ότι έχω ακόμα συναισθήματα για τον άλλο ή απλά τον νοιάζομαι από κάποιο σημείο και μετά.
Όπως και να έχει δεν είμαι σίγουρος αν είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.