Σάββατο

Φράση αποκάλυψη

Τελευταία συνηθίζω να διαβάζω κείμενα του Πιτσιρίκου με τον καφέ μου και πολύ το απολαμβάνω!
Σήμερα λοιπόν πέτυχα ένα παλιό του κείμενο (του 2006 - Και οι τρεις ήταν υπέροχοι! ) και μου έκανε τρομερή εντύπωση. Γενικά εκτιμώ ιδιαίτερα τον τρόπο που γράφει και ομολογώ πως ζηλεύω την ευκολία με την οποία φαίνεται να μιλά για δύσκολα και βαριά θέματα.
Δεν θέλω να σταθώ σε όσα γράφει, θέλω απλά να επισημάνω μια φράση του κοντά στο τέλος:

"Επίσης, αν διαφωνείτε με αυτά που γράφω, δεν με νοιάζει, όχι επειδή είμαι απόλυτος, αλλά επειδή συνήθως διαφωνώ κι εγώ με αυτά που γράφω – μιλάω σοβαρά."

 Μακάρι να είχα βρεί το θάρρος να το αποδεκτώ κι εγώ νωρίτερα. Δεν πειράζει όμως γιατί τουλάχιστον βρήκα έναν άνθρωπο που με έκανε να το καταλάβω και το χαίρομαι. Σ'ευχαριστώ μεσιέ πιτσιρίκο και όλους εκείνους που μέσα από τα μπλόγκ τους με βοηθούνε να προσπαθώ να γίνω καλύτερος και πιο ειλικρινής μεσιέ και του λόγου μου.
Τα φιλία μου!

Τρίτη

PC or NPC?


Θα ήθελα να ήμουν ένας Cleric ή Wizard ή Ranger, έστω ένας Paladin.
Τελικά καταλήγω κάθε μέρα να παραμένω ένας Bard.

Που θα βρω την ενέργεια και την δύναμη να γίνω ένας καλός Bard τουλάχιστον?
Κάθε βράδυ ρίχνω will save και κάθε βράδυ αποτυγχάνω... τι σκατά DC έχει αυτή η μαλακισμένη απόφαση να φτιάξω τη ζωή μου επιτέλους? Να ξέρω διότι αν δεν το πιάνω με τίποτα, να αρχίσω να συμφιλιόνομαι με την ιδέα οτι θα μείνω για πάντα ένας απλός NPC.

(εικόνα: Brom )

Δευτέρα

(τα) πήρα λίγο στην περιφέρεια...

Είναι απίστευτο!
Μετά από κάθε εκλογικό αποτέλεσμα νιώθω λες και την χώρα έχουνε καταλάβει πεινασμένα για εξουσία ζόμπι και προσπάθω να επιβιώσω με λίγους ακόμα των οποίων το μυαλό λειτουργεί.
Ε τα νεύρα μου όμως δεν αντέχουνε τόση μαλακία!

ΥΓ: ΜΑ ΠΑΛΙ ΨΩΜΙΑΔΗ?!?!?!
ΥΓ2:  ποιός και κυρίως γιατί ψήφισε Κακλαμάνη?!??!

(Τι μαλακίες ρωτάω ε?)