Τρίτη

Πρόσφατα ανούσια νέα.

Μπήκε και ο Δεκέμβρης. Έφτασε 6 του μηνός μέχρι να το πάρω πρέφα... πφ!
Ξύπνισα άρρωστος και σήμερα (πάνε 3 μέρες τώρα που την άρπαξα),έφαγα μια χωριάτικη που είχα στο ψυγειο από ψές και ξεκλέβω ηδονή από ένα φραπέ - χωρίς πάγο...- & ένα τσιγάρο Stuyvesant μπλέ.

Πριν ένα μήνα τα ξεκίνησα αυτά, αρχικά φοβόμουν πως δεν θα τα αντέξω αλλά με βολέψανε τα άτιμα. Στόχος βλέπεις, ήταν να μειώσω τις ποσότητες πίσσας και νικοτίνης που έπερνα καθημερινά & να μειώσω λιγάκι και τα έξοδά μου. Στην πορεία κατάφερα να μειώσω ακόμα και τον αριθμό των τσιγάρων που κάπνιζα, εξαιρουμένων των ημερών που παίζαμε D&D βεβαίως βεβαίως!
Τελευταία όμως αραιώσανε και αυτές οι μέρες και όπως φαίνεται το Quest θα μπεί στο αρχείο προς το παρόν. Με την αποχώρηση ενός παίκτη και τη απουσία ενός ακόμα δε γίνεται παιχνίδι! Με τους άλλους 2 παίκτες αποφασίσαμε να ψάξουμε για άτομα που θα ενδιαφέρονται να παίξουνε μαζί μας - οι επόμενες μέρες θα δείξουνε κατά πόσο είναι εφικτό κάτι τέτοιο.

Τι άλλα νέα? χμ...
Μια μουργέλα σκεπάζει λίγο τις τελευταίες μέρες, αν συνέλθω από την αρρώστια καλό θα ήταν να φορέσω το καλό μου ζευγάρι αρχίδια (το Κυριακάτικο) και να πάρω σβάρνα τις υποχρεώσεις μου ώστε να αποφύγω να αλλάξω την χρονιά με μια τεράστια λίστα "TO DO".

ΥΓ: Ξέχασα να αναφέρω πως ξετίναξα 2 ωραιότατα βιβλιαράκια όσο είμαι άρρωστος! Όχι κ' άσχημα ε? :)

4 σχόλια:

  1. περαστικά λοιπόν πάνω από όλα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα "Black Wolf" & "Heirs of Prophecy" της σειράς Sembia: gateway to the Realms!
    Σίγουρα θα σου αρέσει αυτή η σειρά βιβλίων Γιώργο και ας μην έχει κάποιο μάγο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή