Σάββατο

dear mommy..

Αγαπητή μαμά,

δεν ξερω να σου πω ακριβως που παταω... :)
εψες βγηκαμε με την Αντωνια να χαζεψουμε λιγακι και μαλλον καπου το χασαμε. Πηγαμε αρχικα στο Underground στα εξαρχεια ακουσαμε τις blackιες μας και επειτα ανηφορησαμε προς κολωνακι τρομαρα μας για να παμε στο Βyres (η κατι τετοιο) στο οποιο δουλευε ενας γνωστος απο Τρικαλα την τελευταια του βραδια. Αφου ηπιαμε καμποσο και χορτασαμε Pink Martini και RnB κινησαμε προς Γκαζοχωρι... Θα πηγαιναμε στο S-cape μιας και το Noise δεν ηταν της ιδιοσυγκρασιας της Αντωνιας.
Το σχεδιασαμε καλα. Θα μπαιναμε μεσα με υφος πολλων καρδιναλιων, θα παιρναμε το ποτο μας θα πιαναμε αρχικα καναπε εξω να σχολιασουμε τι κυκλοφορει και επειτα με την ευελιξια του αιλουρου θα γλυστρουσαμε στο ποθητο dancefloor!!!
Φυσικα και δεν εγινε ετσι... το ταξι που μας πηγαινε κολλησε στην κινηση (ο οδηγος σκυλοβρωμουσε) και ετσι κατεβηκαμε πλατεια Θησειου και το κοψαμε απο τον πεζοδρομοοοοο. Καπου εκει μας επιασε το βιολογικο ρολοι και οπως ειναι λογικο, μπηκαμε στο S-cape αρων αρων και ντουγρου για τις τουαλετες!! Λιωσαμε στο γελιο και απλα πηγαμε κατ' ευθειαν για χορο. Ποτε πηγε 6 το πρωι, ποτε αδειασε το μαγαζι απο γνωστους και αγνωστους και μειναμε με την Α. και την Μαρια (εσκασε μυτη later) να χορευουμε δεν καταλαβα...
Τεσπα εν συνεχεια και μεσα στη γλυκα της μεθης (οχι μαμα για τους αλλους λεω, εγω πινω μονο χυμο και ice-tea οταν βγαινω εξω!) πυροβολησαμε και κατι βρωμικα που ετυχε να βρεθουν στο μονοπατι για τα ταξια και στρωσαμε χαρακτηρα.
Σημερις ολα καλα αν εξαιρεσεις το αναμενομενο hangover.

Και ευλογα γεναται η ερωτηση στο μυαλο σου, καλα ολα αυτα αλλα εμενα αγορι μου τι με νοιαζει??
Ε να μωρε μανα επειδη τα ηπια τα λεφτα της ΔΕΗ, δε στελνεις κανα φραγκο... :p

σε φιλω και υποσχομαι πτυχιο
ο γιοκας σου (ο πρωτοτοκος-μη ξεχνιομαστε!)

1 σχόλιο:

  1. mono ta lefta tha deh?kala eisai!rota apo do na deis oti den exei meinei euro gia logariasmo pashs fyseos!!:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή